Gek op Next

Hago Next is een open innovatie en dus continu in beweging. Er is ruimte voor nieuwe ideeën en ieders eigen talenten. Dat maakt het leuk om er te werken. We hebben dan ook de ambitie om marktleider te blijven in fair cleaning. Gewoon een menselijk bedrijf dus. Wij gaan voor transparantie en duurzaamheid. Geen loze woorden maar strakke afspraken en een gezonde relatie tussen collega's en tussen Hago Next en onze opdrachtgevers.

Lees meer

Data driven schoonmaak

Met verschillende datastromen en real time inzicht van onze vakschoonmakers, kunnen we vandaag inspelen op wat er morgen nodig is. Smart service cleaning is dé tendens voor 2017. Op dit moment is Hago Next druk bezig om haar dienstverlening te voeden met big data.

Lees meer
Innovatie in schoonmaak

Hago Next Innovatielab

Hago Next is gebouwd op sociale en technische innovatie en ingericht voor een dagelijkse positieve verandering. In ons Innovatielab gaan we direct met innovaties op de werkvloer aan de slag. Welkom bij onze constante drang naar vernieuwing.

Lees meer

9+ organisatie

Als we willen werken met de allerbeste mensen, moeten we zorgen dat de allerbeste mensen met ons willen werken. Dat ze kunnen laten zien wie ze zijn, met al hun talenten. Dat ze gezien worden omdat ze overdag werken. En dat ze trots zijn op het verschil dat ze maken als vakschoonmaker. Dat noemen we een 9+ organisatie.

Lees meer

Dagschoonmaak

Dagschoonmaak als norm

Een aantal jaren geleden zette Hago Next de toon door maximale dagschoonmaak als norm in te zetten uit respect en waardering voor de schoonmaker. Een sociale innovatie die steeds meer door de branche wordt overgenomen. De schoonmaker voelt zich extra betrokken bij zijn werk en meer verbonden met eindgebruikers en opdrachtgever.

Lees meer

Nieuws

#InnovationThursday: Hoe trek je de aandacht van je klant?

De klantbeleving verbeteren

Vandaag de dag kun je eenvoudig je de boodschappen ophalen bij de supermarkt of zelfs thuis laten bezorgen. Dat is fijn. Maar in Zweden hebben ze het nog beter geregeld. Want, waar we in Nederland de boodschappen zelf nog in de koelkast zetten, wordt dat in Zweden voor je gedaan.

Lees meer

De balans tussen online en persoonlijk contact

Voor de buitenwereld zijn we een schoonmaakbedrijf. Maar voor ons is het meer dan dat. Dagelijks experimenteren we, ontwikkelen we, monitoren we, innoveren we en leren we. In de blogserie #InnovationThursday praten we je bij over innovaties die Hago Next bezighouden. Het onderwerp van deze blog: De balans tussen online en persoonlijk contact.

Lees meer

Slim datagebruik voor een schonere werkvloer

Data maken gebouwen niet alleen slimmer maar ook schoner. KPN en Hago Next slaan de handen ineen in het samenwerkingsverband Smart Building. Data uit de gebouwsensoren laten zien dat werkkamer één vandaag niet is gebruikt. De facilitair medewerker ziet op zijn smartphone dat er alleen een check-up is vereist en kan daarna moeiteloos door naar een andere ruimte, die wel een schoonmaakbeurt behoeft. Een simpel voorbeeld. Maar het is in het kort wel waarin de samenwerking tussen KPN en Hago Next resulteert. Door Marjolein Straatman - Over Vastgoed

Lees verder in over Vastgoed

De toekomst van schoonmaak

In Amsterdam deden we een trendwalk. Onder leiding van Karoline de Koning, trendwatcher bij ons zusterbedrijf Yask, gingen we langs bij allerlei startups, om te zien wat er allemaal gaat komen. We maakten kennis met de toekomst. Van nieuwe communicatiemogelijkheden tot kant-en-klare-huizen. Het liet ons zien wat mogelijk is. Het blijft lastig om te bepalen wat er gaat komen, want we hebben geen glazen bol. Wel kunnen we observeren. Zien wat er ontstaat, wat we nooit hadden verwacht. Want wie had gedacht dat we onze huizen zouden verhuren aan vreemden?

Lees meer

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Next voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Schijf je in voor de nieuwsbrief - Hago

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Werken bij Hago

Werken bij Hago Next?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Next of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Vacatures